Nya äventyr

Tiden går ruskigt snabbt här i dessa drivande drösardagar och det är idag akkurat en vecka kvar till hemfärd. Det är bitterljuvt kan man säga. Kommer sakna det här alldeles fasligt mycket. Mitt lilla knakiga kryppin, den skabbiga soffan och framförallt mina underbara sambosar. Men det är inte över innan det är över och nu när Alvilde äntligen är klar med skolan kan vi verkligen trötta ut varandra sista tiden. Kanon!

Vår efterlängtade Äventyrsfest ägde rum i helgen. Det var några veckor sedan nu när vi flickor började smida planer. Detta skulle bli the event of the year! Men då antalet gäster inte direkt blev lika stort som vi först beräknat blev detta kanske inte så storslaget som den ursprungliga idén. Inte mindre lyckat för det dock! En fin kväll utan byxor.

Dagen efter var formen kanske inte den allra bästa och jag tyckte det passade utmärkt med ett Sagan om Ringen-maraton. Så familjen satte sig tillrätta i soffan och spenderade 12 timmar i Tolkiens värld. Helt underbart!

Fick ett avbrott i vårt hemmaslöande igår när en bekant till Alvilde lockade iväg oss från soffslusket till Haveriet på "en öl". Väl på plats sänkte blev vi OERHÖRT bortskämda av denna man som spenderade pinsamt mycket pengar på vår spontanfylla. Man hann inte yppa ett ord om att köpa dricka innan det plötsligt stod både öl, vin och shots på bordet. Vi centrumbrudar blev sedan ivägdragna på efterfest far far away. Jag förvandlades till en riktig spotify-faschist och spenderade några timmar med att hysteriskt shaka till spellistan Robust Kanin. Sov över i eget gästrum och åkte förbetald taxi hem idag. En vanligt utekväll med andra ord. Typ.



Så stiliga var vi. Faktiskt.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0