En historisk kväll

Onsdagen började som en alldeles vanlig dag. Äter den sedvanliga gröten toppad med den billigaste hallonsylten på marknaden.  Sedan iväg till jobbet, möts med en stillsam nick från stamkundernas stamkund sjoklade-mannen och påbörjar sedan mina sysslor.


Men någonting är annorlunda. En pirrande känsla säger att det här inte alls är en vanlig dag utan en mycket ovanlig, för att inte säga historisk.


Träffar Agnes efter jobbet och en uppsluppen och nervös stämning råder, vi pimplar lite vin och ansluter oss sedan till den stora folkmassan som rör sig mot Bergens fästning.

COLDPLAY ÄR HÄR! Knappast troligt men alldeles sant! För bara två veckor sen var vi biljettlösa patetiska stackare men tack vare en annons på Finn.no och en himlans massa tur lyckades vi lägga vantarna på två biljetter. Inte vilka som helst heller utan Golden Circle-biljetter. Jojo minsann det är till att ha kommit upp sig vet ni;) Jag som är en dvärg på blygsamma 163 cm brukar se absolut ingenting på konserter men inte denna gång. Jag missade ingenting och kunde låta alla sinnen njuta av denna fantastiska konsert.


För fantastisk var den. Trodde att det skulle vara näst in till omöjligt att toppa upplevelsen jag hade med dessa musikaliska genier i Globen förra året men detta var minst lika bra. Inget tvivel om saken.


Bilder från denna makalösa tillställning kommer med största sannolikhet dyka upp inom snar framtid.


Kommentarer
Postat av: Fia

Sååå jäkla kul:D Åh! Vill också på en konsert med dem någon gång=)

2009-08-27 @ 10:47:40
URL: http://fiaelisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0